EGÉSZSÉG ŐRSÉG - Coaching

CSOPORTOS COACHING

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

Az Action Learning - magyarul: "akció tanulócsoport" egy nagyon hatékony kiscsoportos coaching, ahol cselekvésen keresztül tanulnak a résztvevők és találják meg saját megoldásaikat. A csoportban a tagok aktívan közreműködve, egymást segítve és egymástól tanulva valódi problémákon dolgoznak, valódi helyzeteket oldanak meg és saját tapasztalataikra reflektálnak.

Munkahelyeken, cégeknél munkahelyi problémák megoldásában, valamint magánéleti kérdésekben is nagyon hatékony kiscsoportos (max. 6 fő) módszer!

A World Café is egy csoportos coaching, amit kávéházi környezetben szervezünk. Egy jó kávé, tea vagy sütemény mellett lényegi kérdésekkel kapcsolatos társalgások, eszmecserék folynak, és ez lehetővé teszi új utak megtalálását a munkában vagy magánéletben.

Munkahelyeken, cégeknél csapatépítés részeként vagy munkahelyi problémák megoldásában nagyon hatékony módszer! Kis és nagy csoportban, akár 100 fővel is szervezhető!

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

Ha felkeltette érdeklődésedet valamelyik módszer, szeretnéd csapatodat, munkatársaidat fejleszteni, motiválni, új nézőponttal bővíteni ismereteiket, szeretnél egy tartalmas csapatépítést,

fordulj hozzám bizalommal: 70 611 91 35