MENTÁLIS és LELKI EGÉSZSÉG                SELF MANAGEMENT

        POINTS of YOU, ACTION LEARNING, WORLD CAFÉ

saját fotó
saját fotó
A Points of You kártyák, szavak és a hozzájuk tartozó rövid történetek, tanmesék az egyéni és csoportos coaching folyamatom fontos és kreatív eszközei.

Segítségükkel megmozgatható az intuíciókért és érzelmekért felelős jobb agyfélteke éppúgy, mint a logikus gondolkodásért felelős bal agyfélteke. A kártyák és a gyakorlatok segítségével új megoldások születnek, új perspektívák nyílnak meg akár egyéni, akár csoportos foglalkozás keretében.

Gyere és próbáld ki ezt a fantasztikus eszközt is!

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

Az Action Learning - magyarul: "akció tanulócsoport" egy nagyon hatékony kiscsoportos foglalkozás, ahol cselekvésen keresztül tanulnak a résztvevők és találják meg saját megoldásaikat. A csoportban a tagok aktívan közreműködve, egymást segítve és egymástól tanulva valódi problémákon dolgoznak, valódi helyzeteket oldanak meg és saját tapasztalataikra reflektálnak.

Munkahelyeken, cégeknél munkahelyi problémák megoldásában, valamint magánéleti kérdésekben is nagyon hatékony kiscsoportos (max. 6 fő) módszer!

A World Café is egy csoportos, interaktív foglalkozás, amit kávéházi környezetben szervezünk. Egy jó kávé, tea vagy sütemény mellett lényegi kérdésekkel kapcsolatos társalgások, eszmecserék folynak, és ez lehetővé teszi új utak megtalálását a munkában vagy magánéletben.

Munkahelyeken, cégeknél csapatépítés részeként vagy munkahelyi problémák megoldásában nagyon hatékony módszer! Kis és nagy csoportban, akár 100 fővel is szervezhető!

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

Ha felkeltette érdeklődésedet valamelyik módszer, szeretnéd saját magadat,  csapatodat, munkatársaidat fejleszteni, motiválni, új nézőponttal bővíteni ismereteiket, szeretnél egy tartalmas csapatépítést,

fordulj hozzám bizalommal: 70 611 91 35