SORS VAGY VÁLASZTÁS?

2019.02.19

Elégedett vagy az életeddel? Minden úgy történik, ahogyan szeretnéd? Vannak elakadásaid, nehézségeid, vagy szeretnél még hatékonyabb, sikeresebb, boldogabb lenni életed valamely területén?

Akkor tudjuk életünket a kezünkbe venni, amikor tudatosan hozzuk meg döntéseinket.

A tudatos élethez szükségünk van annak a felismerésére, hogy nem a körülményeink áldozatai vagyunk, hanem döntéseinkkel magunk alakítjuk életünket. Minden pillanatban lehetőségünk van a választásra. Ami "egyszerűen így van", azt ilyenre csináltuk, vagy ilyennek fogadjuk el. Vannak helyzetek, amikor nehéz jó döntést hozni, de a "nem döntés" is egy döntés arról, hogy most nem változtatsz, most nem vállalsz fel kockázatot.

Gyakran akkor is kényelmesebbnek, biztonságosabbnak gondoljuk a megszokottat az újnál, a szokatlannál, ha a megszokott már szenvedés. De ennek nem kell így lennie!

Akkor nyílnak meg a lehetőségek előttünk, amikor vállaljuk a felelősséget azért, amit befolyásolni és irányítani tudunk és megtesszük a szükséges lépéseket. Kockázatos? Igen, az, de enélkül nem történik változás.

Ne ragadj bele a megszokottba! Próbálj ki új utakat, keress új célokat! Változtass életeden, soha nem késő!

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma út. Mindenkinek a saját útját kell megtalálnia. Ehhez ajánlok többféle megoldást a coaching segítségével.

Forduljon hozzám bizalommal!