ÚJ KORSZAK KEZDŐDIK

2019.07.29

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

38 év alkalmazotti lét után, amelyből az utolsó 22 évet egy nagy cégnél töltöttem, saját elhatározásomból felmondtam. Ki kellett mondanom, hogy "elég!"

Nem volt könnyű döntés és biztosan eltart egy darabig a gyász, amit érzek, de ez így természetes. Nem bántam meg semmit és nem haragszom senkire. Rengeteget tanultam és nagyon sok remek emberrel dolgozhattam együtt, néhányan közülük barátaim lettek.

Köszönöm mindazoknak, akik elfogadtak, segítették munkámat, bíztak bennem, támogattak és együttműködtek, akiktől tanultam és akiknek én adhattam át tudásom és támogatásom legjavát. Köszönöm a bizalmat azoknak, akik megosztották velem életük egy szeletét, akik együtt fejlődtek és változtak velem, akik sikerélményhez juttattak azáltal, hogy ők is sikeresebbé váltak.

Köszönöm azoknak, akik nem fogadtak el, kételkedtek bennem, bizalmatlanok voltak, keresték a hibáimat, nem szerették a véleményemet - ők segítettek abban, hogy továbblépjek. Nélkülük nem tettem volna. Belesüppedek a biztosba, a kényelmesbe, ami nem feltétlen jó. Ők segítettek a változtatásban.

Új korszak kezdődik az életemben, egy olyan lét, ahol nincs kötött munkaidő, biztos fizetés, ahol sokkal jobban magamra és együttműködő partnereimre vagyok utalva, mint eddig bármikor. Nem mondom, hogy nincs bennem izgalom, bizonytalanság, kétely. Sokszor fogok segítséget kérni, és köszönöm, hogy sokan vagytok, akiktől kérhetek. Tudom, hogy ahol becsukódik egy ajtó, ott számos másik kinyílik, és én most nagy izgalommal, várakozással és nyitott szívvel várom ezeket a kinyíló ajtókat, lehetőségeket.