VAN BÁTORSÁGOD SEGÍTSÉGET KÉRNI? 2. rész

2019.01.17

Miért nem keresünk lelki gondjaink esetén szakembert? Úgy, ahogyan az autószerelő az autónkkal, fogorvos a fogfájással, a coach a mentálisan egészséges emberek életében fennálló elakadások megoldásával foglalkozik. Hogyan?

Köszönet a képért: Pixabay
Köszönet a képért: Pixabay

Coachként soha nem fogom megmondani, hogy mit kellene tenned! Ezt a felelősséget átadom neked! Abban segítelek, hogy megtaláld elakadásod okát, feltárd erősségeidet és megoldási tervet dolgozz ki. Nem én! Te! Én végig melletted haladok, támogatlak, de a döntéseket, a tetteket neked kell megtenned. Komoly munkát fogsz fektetni abba, hogy kijuss a gödörből, hogy életedet jobbá tedd, hogy megtaláld SAJÁT MEGOLDÁSAIDAT! És ettől lesz a változás tartós!

Hogy hova vezet mindez? Óriási energiáid szabadulnak fel! Megismerheted és elfogadhatod önmagadat, megtanulhatsz döntéseket hozni és felelősséget vállalni. Saját kezedbe veszed életed irányítását és nem függsz majd másoktól. Tőlem sem, mert nem én mondom meg, mit tegyél, hagylak önállóan működni. Többet nem lesz szükséged "megmondóemberre", mert megerősödsz lelkileg, önbecsülésed megnő és tudni fogod, hogy mire vagy képes. El tudod majd fogadni, hogy nem vagy tökéletes, és ha szükséges, akkor nem esik nehezedre segítséget kérni.

Van már bátorságod hozzá?